Ha arribat la teva hora PILATES!

Llest@s per a superar barreres?
A Pilates Powerhouse no ens posem límits, ni volem que tu els tinguis! Sigui quina sigui la teva situació, forjarem junts la teva salut i harmonia corporal.

Equilibri i Treball Postural

El treball de propiocepció, respiració conscient, esforç amb control … ens porta a harmonitzar la nostra postura i moviments i rebaixar l’estrès de forma visible.

Millora física

Amb Pilates Powerhouse «posaràs les coses al seu lloc» amb efectivitat i de forma duradora: enforteix la musculatura, disminueix el greix corporal, augmenta la resistència i la flexibilitat. I a més et aportarà pau connectant-te amb el teu cos.

Salut de la Dona

En qüestions de sòl pèlvic, res supera el Mètode Pilates. Recomanable a qualsevol edat, ia més durant els canvis menopàusics, pre i post-part … No et rendeixis, veuràs que val la pena!

Rendiment esportiu

Millora la teva elasticitat i flexibilitat. Aprèn a «treballar bé» i amb efectivitat. Menys esforç, menys lesions, … més resultats!
I el millor és que … tots aquests canvis arribaran per quedar-se sempre amb tu!
A Pilates Powerhouse creiem que el mètode Pilates és ACCESSIBLE PER A TOTS, a qualsevol edat i condició física, sense importar el nivell esportiu o de salut, des de persones SEDENTÀRIES o amb PATOLOGIES concretes a ESPORTISTES que necessiten millorar el seu rendiment.
  • Pilates amb màquines
  • Pilates mat (sòl)
  • Classes individuals, duets i grups reduïts (4 pers.)
  • Estiraments
  • Hipopressius
  • Massatges

Gestiona les teves classes online

*Només Sabadell

Experiències…

Que aporta Pilates Powerhouse als nostres clients?
«Practicant Pilates regularment he millorat moltíssim el meu control i equilibri postural, ja ningú nota la meva «petita desviació «, jo tampoc!
Anna
52 anys, escoliosi
«Tothom em deia que Pilates seria la solució als meus problemes d’esquena, i després de més de 7 anys puc dir que és veritat.»
Oriol
40 anyss, historial de lumbalgies
«I ♥ Pilates! El meu moment de màxima connexió cos-ment, la millor manera de recuperar-me després de les meves cesàries. »
Alessandra
41 anys, 2 babies per cesária

SANT CUGAT

Quasi 15 anys d’experiència i un tracte molt personalitzat,
faran de la teva experiència un moment «especial».

SABADELL

Cèntric i de fàcil accés Pilates Powerhouse Sabadell és un centre dinàmic, on segur et trobes molt còmode.

¡DECÍDETE, apuesta por ti !

Solicita TU PRUEBA GRATUITA*.
No es necesaria experiencia ;·)

*Primera clase INDIVIDUAL + VALORACIÓN ESTADO FÍSICO

¡Síguenos!